Skip to content

Taxe și termeni de livrare

Pentru a cumpăra produse utilizând situl web www.pescaderia.ro/gemeni trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Taxe de livrare

Stimați clienți, pentru livrare în București folosim serviciul Priority by Fan Curier, vedeți mai jos care sunt taxele practicate de livrator.

  • Livrare Gratuită – comandă minimă 500 lei
  • București 0-3Km – comandă minimă 100 lei și taxă livrare 27.37 lei
  • București 3-5Km – comandă minimă 100 lei și taxă livrare 30.94 lei
  • București 5-10Km – comandă minimă 100 lei și taxă livrare 45.22 lei
  • București 10+ Km – comandă minimă 100 lei și taxă livrare 55.93 lei

Se calculează distanța parcursă de la magazinul nostru din Mega Image Gemeni, Str. Vasile Lascăr Nr. 108-116, București, până la destinație.

Se percepe o taxă suplimentară de 10 lei, contravaloare cutie/pungă izotermica.

Rețineți că, dacă peștele este achiziționat eviscerat (curățat/filetat), greutatea netă finală după eviscerare va varia în funcție de produs.

Vedeți mai jos harta zonelor de livrare. Pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon 0753 998 998.

 

Termeni de livrare

Fiecare comandă este preluată de către un operator și livrată în cel mai scurt timp posibil către client. Greutatea produselor poate varia, de aceea noi confirmăm telefonic atunci când este cazul.

Livrarea se face în 60-120 minute, în funcție de trafic și de distanță.

Odată ce cumpăratorul plasează o comandă pe site-ul www.pescaderia.ro, acesta consimte să comunice cu vânzătorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii.

Toate produsele afișate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore și pot fi returnate într-un interval de maxim 4 ore de la livrare/ridicare.

În timpul plasării comenzii, cumpărătorul are acces la preț și la modalitatea de plată. Cumpărătorul va primi din partea vânzătorului produsele comandate însoțite de foaia de comandă/bon fiscal sau factură la cerere. Vânzătorul poate cere plata în avans pentru bunurile comandate.

Site-ul www.pescaderia.ro va colecta datele relevante privind Clientul și comanda acestuia, respectiv nume, numărul de telefon și adresa de livrare precum și tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.pescaderia.ro

Restaurantul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienți și pentru conformitatea Produselor furnizate Clienților.

Restaurantul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în legătura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea și vânzarea produselor, după preluarea și confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul răspunde pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate.

Toate datele personale transmise către www.pescaderia.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

Zone livrare

Zone și taxe de livrare

  • Livrare Gratuită – comandă minimă 500 lei
  • București 0-3 Km – taxă livrare 27.37 lei
  • București 3-5 Km – taxă livrare 30.94 lei
  • București 5-10 Km – taxă livrare 45.22 lei
  • București 10+ Km – taxă livrare 55.93 lei

Consulta harta zonelor de livrare.

X