Descriere
Ingrediente: 20% suc natural de cătină obținut prin presarea la rece a fructelor proaspete de cătină, 80% suc natural ecologic de mere.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în maxim 7 zile.
Produs natural, agitați înainte de a consuma.
Denumită științific Hippophae Rhamnoides, cătina este un arbust fructifer de origine din Asia Centrală.
Fructele de cătină sunt foarte bogate în vitamina C, de două ori mai bogate decât măceșele și de 10 ori decât citricele. Mai precis, 100 ml de suc din fructe de cătină conține undeva între 300 și 800mg de vitamina C. Fructele mai conțin Vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol), vitaminele E, K, P și F, celuloză, carotenoide (betacaroten – în concentrație mai mare decât se regăsește în morcovi), microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grași polinesaturați, uleiuri complexe, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonină, aminoacizi, fitosteroli și enzime.
În combinatie cu mere s-a obținut un gust plăcut și s-a păstrat concentrația de vitamina C la valoarea de 80-160 mg la 100 ml.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.