Skip to content

Taxe și termeni de livrare

Pentru a cumpăra produse utilizând situl web www.pescaderia.ro trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Taxe de livrare

  • 0-3 Km – comandă minimă 150 lei și taxă livrare 20 lei
  • Zona de livrare Nord – comandă minimă 150 lei și taxă livrare 30 lei

 

Se calculează distanța parcursă de la restaurantul nostru din Șos. București Nord 14, Voluntari, până la destinație.

Pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 770 710.

Timpul de preparare este de 45 minute. Cu tot cu preparare, livrarea se face în 60-150 minute, în funcție de trafic și de distanță.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată telefonic dacă este necesar și livrată în cel mai scurt timp posibil către client (greutatea produselor poate varia, de aceea noi confirmăm telefonic atunci când este cazul).

Odată ce cumpăratorul plasează o comandă pe site-ul www.pescaderia.ro, acesta consimte să comunice cu vânzătorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii.

Toate produsele afișate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore și pot fi returnate într-un interval de maxim 4 ore de la livrare/ridicare.

În timpul plasării comenzii, cumpărătorul are acces la preț și la modalitatea de plată. Cumpărătorul va primi din partea vânzătorului produsele comandate însoțite de foaia de comandă/bon fiscal sau factură la cerere. Vânzătorul poate cere plata în avans pentru bunurile comandate.

Site-ul www.pescaderia.ro va colecta datele relevante privind Clientul și comanda acestuia, respectiv nume, numărul de telefon și adresa de livrare precum și tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.pescaderia.ro

Restaurantul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienți și pentru conformitatea Produselor furnizate Clienților.

Restaurantul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în legătura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea și vânzarea produselor, după preluarea și confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul răspunde pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate.

Toate datele personale transmise către www.pescaderia.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.