Close
Skip to content

Taxe și termeni de livrare

Pentru a cumpăra produse utilizând situl web www.pescaderia.ro trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Taxe de livrare

 • Zona Verde: comandă minimă 100 lei și 10 lei taxă livrare
 • Zona Galbenă: comandă minimă 150 lei și 20 lei taxă livrare
 • Zona Roșie: comandă minimă 250 lei și 25 lei taxă livrare

Vedeți mai jos harta zonelor de livrare. Pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 770 710.

Timpul de preparare este de 45 minute. Cu tot cu preparare, livrarea se face în 60-150 minute, în funcție de trafic și de distanță.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată telefonic dacă este necesar și livrată în cel mai scurt timp posibil către client (greutatea produselor poate varia, de aceea noi confirmăm telefonic atunci când este cazul).

Odată ce cumpăratorul plasează o comandă pe site-ul www.pescaderia.ro, acesta consimte să comunice cu vânzătorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii.

Toate produsele afișate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore și pot fi returnate într-un interval de maxim 4 ore de la livrare/ridicare.

În timpul plasării comenzii, cumpărătorul are acces la preț și la modalitatea de plată. Cumpărătorul va primi din partea vânzătorului produsele comandate însoțite de foaia de comandă/bon fiscal sau factură la cerere. Vânzătorul poate cere plata în avans pentru bunurile comandate.

Site-ul www.pescaderia.ro va colecta datele relevante privind Clientul și comanda acestuia, respectiv nume, numărul de telefon și adresa de livrare precum și tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.pescaderia.ro

Restaurantul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienți și pentru conformitatea Produselor furnizate Clienților.

Restaurantul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în legătura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea și vânzarea produselor, după preluarea și confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul răspunde pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate.

Toate datele personale transmise către www.pescaderia.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

Zone livrare

Zone și taxe de livrare

Stimați clienți, am modificat zonele de livrare, puteți vedea harta zonelor în pagina taxe și termenii de livrare .

 • Zona Verde:
  comandă min 100 lei, taxă 10 lei
 • Zona Galbenă:
  comandă min 150 lei, taxă 20 lei
 • Zona Roșie:
  comandă min 250 lei, taxă 25 lei
X